Frivillig

Uden frivillige kommer vi ikke særlig langt med stævnet!  Vi har brug for frivillige inden for følgende områder:

  • Kiosk
  • Køkkenet
  • Dommerbord
  • Service/skolevagter

Kiosk

Som en del af holdet der styrer kiosken, er du med til at servicere vores overnattende hold. Erfaring for at stå i kiosken kræves ikke, da vi står klar til at klæde dig på så du føler dig tryg. Vagterne vare typisk 2 timer af gangen og der er mulighed for at tage flere vagter hvis man har lyst. Tilmeld dig kioskholdet her.

Køkkenet

Som en del af køkkenholdet sørger du for at stævnets deltager får mad. Du er med til at lave maden og server denne for de sultne deltagere. Du kan tilmelde dig en eller flere vagter inden for de tre tidsrum. Vagterne er delt op i tre hold, nemlig morgen, middag og aften hold. Tilmeld dig køkkenholdet her.

Dommerbord

Som en del af holdet der styre dommerbordet, er du med til at styre resultaterne i de enkelte kampe. Erfaring for at sidde i dommerbordet kræves ikke, da vi står klar til at klæde dig på så du føler dig tryg ved at sidde med resultatføringen under kampene. Vagterne vare typisk 2 timer af gangen og der er mulighed for at tage flere vagter hvis man har lyst. Tilmeld dig til dommerbordet her.

Service / Skolevagter

I forbindelse med stævnet sætter vi servicen overfor vores deltagere meget højt! Derfor søger vi personer til at holde vagt på skolen imens at deltagerne spillere håndbold. Typiske opgaver er at stå standby hvis lokaler skal låse / låse op når de enkelte hold forlader skolen, hvis der opstår akutte problemer på skolen osv. Vagterne er delt op i hold. Hvoraf et enkelt hold er specialiseret i at være på om natten og skabe tryghed for vores deltagere. Tilmeld dig til service / skolevagt teamet her.

Kunne du tænke dig at hjælpe til hører vi gerne fra dig.

Frivillig?

Uden frivillige kommer vi ikke særlig langt med stævnet!  Vi har brug for frivillige inden for følgende områder:

  • Kiosk
  • Køkkenet
  • Dommerbord
  • Service/skolevagter