Praktisk info

Vi har samlet alt praktisk information omkring stævnet, alt lige fra spille regler, farver på modstandere, pulje opdeling til spisetider og hvornår diskoteket lørdag løber af stablen. Læs praktisk info her og læs vores lille ekstra skriv omkring overnatning og forhold omkring kampe

Indkvartering

Indkvarteringen sker på Tune Skole, hvilket kan ske fra fredag kl 17.00. Her vil i blive anvist klasselokaler, få uddelt t-shirts samt madbilletter.

I forbindelse med overnatning bedes alle hold udfylde en overnatningsliste. Listen skal udfyldes og sendes til os inden den 24. august. Klik her for at hente overnatningsliste. Send den til tilmeld@hedeboturneringen.dk

Holdkort

Holdkortet kan udfyldes hjemmefra. Det kan udfyldes i elektronisk udgave og printes derefter. Eller holdkortet kan printes og udfyldes i hånden. Klik her for at hente holdkort. Holdkortet skal afleveres på stævnekontoret (1. Sal ved cafeteriet) – inden første kamp.

Oversigtskort

Hvor kan der parkeres? Hvor findes de enkelte ting henne af? Alt sammen spørgsmål vi har gjort det lidt nemmere at besvare. Vi har lavet et oversigtskort, så man let kan finde ud af hvor der er parkering, finde ud af hvor indkvarteringen sker og ikke mindst hvor madsalen og diskoteket afholdes. Klik her for at gå til oversigtskortet.

Billeder og video

I løbet af Hedeboturneringen vil der blive lavet foto- og videooptagelser til brug for dokumentation og markedsføring af stævnet. Ved tilmelding og deltagelse accepteres brugen heraf. Foto- og videooptagelser vil blive brugt i forbindelse med omtale af Hedeboturneringen på hjemmeside og sociale medier.

Frivillig?

Uden frivillige kommer vi ikke særlig langt med stævnet!  Vi har brug for frivillige inden for følgende områder:

  • Kiosk
  • Køkkenet
  • Dommerbord
  • Service/skolevagter