Sidste nyt

af | jul 14, 2020 | Uncategorized

Kære Alle ⚠️‼️

Udvalget bag Hedeboturneringen Spar Nord, har de seneste par måneder arbejdet hårdt på at finde hoved og hale i situationen ang. COVID-19. Løsninger har været oppe og vende, samtidig med at vi har kigget på vejledninger og anbefalinger fra myndigheder og forbund. Samt deltaget i webinarer med DHF og de andre stævner rundt om i Danmark.

Der skal ikke herske nogen tvivl om at vi rigtig gerne ville gennemfører dette års udgave af Hedeboturneringen Spar Nord, som vi “plejer”. Dette ser vi desværre ikke som en mulighed som situtationen er lige nu. En vigtig del af vores stævne er det fællesskab en klub opnår de er samlet flere hold sammen. Det er ikke kun på banen at oplevelserne skabes, men også udenfor i forbindelse med overnatningen på skolen.

Vi har vurderet at det i år ville være for svært at gennemfører stævnet, da vi, som det ser ud på nuværende tidspunkt, skulle dele årgange op i forhold til at man så ikke måtte ses på kryds og tværs af årgange i klubben. Opdelingen er nem at gøre i hallen, men vil være næsten umulig at gøre på skolen.

Det har ikke været en nem beslutning for os bag det hele, da vi inderst inde bare gerne vil afvikle et håndboldstævne til fordel for børn og unge. Men vi føler også et ansvar for alle vores deltagere, når de ankommer til de igen forlader Tune. Derfor denne beslutning.

Vi arbejder lige nu på en “light”-udgave af Hedeboturneringen Spar Nord, hvor vi tilbyder en-/halvdagsstævner for de enkelte årgange, med de regler og retningslinjer som forsamlingsforbuddet tillader i weekenden den 18-20. september.

⚠️Så snart vi har lidt mere i støbeskeen ang. en-/halvdagsstævner, så offentliggøres det her på siden. ⚠️

Udvalget bag Hedeboturneringen Spar Nord ?‍♀️?‍♂️⚽️

Andre nyheder

Ændring i kampprogrammet 2023

Ændring i kampprogrammet 2023

Vi har desværre været nødsaget til at lave ændringer i kampprogrammet. Det drejer sig blandet andet om følgende rækker U13 Drenge A U13 Drenge C U11...

læs mere
Kampprogrammet 2023

Kampprogrammet 2023

Kampprogrammet for 2023 udgaven af Hedeboturneringen er klar Så er dette års kampprogram online - find det her Læs også alle praktiske information...

læs mere

Frivillig?

Uden frivillige kommer vi ikke særlig langt med stævnet!  Vi har brug for frivillige inden for følgende områder:

  • Kiosk
  • Køkkenet
  • Dommerbord
  • Service/skolevagter