Vi er klar! Er I?

af | sep 25, 2014 | Nyheder

Kære deltagere

Vi går snart weekenden i møde – og med det sagt så betyder det Hedeboturneringen. En sidste update, inden det går løs i weekenden.

Holdkort

I kan elektronisk udfylde holdkortet og printe det ud på forhånd så det er klart til første kamp. Husk at aflevere holdkortet inden første kamp i stævnekontoret, ligger ved siden af cafeteriet på 1. sal.
Hvis man stiller op lovligt, skal dette krydses af på holdkortet. Ligeledes hvis man stiller op ulovligt så er det dette der skal krydses af.

Overnattende hold

Ved overnatning skal der udfyldes deltagerliste på de spillere og trænere der sover i det rum der bliver tildelt. Vi har lagt blanketten online, så i kan udfylde den elektronisk, printe den ud og aflevere den ved check-in.

Generelt praktisk info

Vi har samlet alle informationer på en side. Så kig forbi praktiske informationer for at få alt praktisk med omkring stævnet.

Kampe

Husk at tjekke kampene på her – det er også her vi i løbet af hele stævnet vil opdatere resultater.

Billeder og nyheder i løbet af weekenden

Vi vil i løbet af weekenden have “pressefolk”, der vil gå rundt og tage billeder, skrive historier. Følg med på facebook: facebook.com/hedeboturneringen.dk samt på siden hvor vi i løbet af hele weekenden vil opdatere løbende.
Ellers så der blot tilbage og sige at vi glæder os til at se jer alle sammen. Vi håber på en fantastisk weekend i håndboldens tegn.

Andre nyheder

Ændring i kampprogrammet 2023

Ændring i kampprogrammet 2023

Vi har desværre været nødsaget til at lave ændringer i kampprogrammet. Det drejer sig blandet andet om følgende rækker U13 Drenge A U13 Drenge C U11...

læs mere
Kampprogrammet 2023

Kampprogrammet 2023

Kampprogrammet for 2023 udgaven af Hedeboturneringen er klar Så er dette års kampprogram online - find det her Læs også alle praktiske information...

læs mere

Frivillig?

Uden frivillige kommer vi ikke særlig langt med stævnet!  Vi har brug for frivillige inden for følgende områder:

  • Kiosk
  • Køkkenet
  • Dommerbord
  • Service/skolevagter