Tilmeldingen er i gang

14 apr , 2014   Skrevet af Frederik Frost


Tilmeldingen til Hedeboturneringen er åbnet. Vi har i år rykket weekenden en uge, dette betyder at dette års Hedeboturnering løber af staben den 26.-28. september 2014. Dette gøres for at imødekomme klubbers ønsker til også at deltage niveaustæver i HRØ regi.

Stævnet er et bredde stævne. Vi forsøger at opdele efter niveauindeling, gøres via tilmeldingen, og bestræber os på at oprette både A- og B-rækker i hver årgang.

Følgende årgange kan deltage til Hedeboturneringen 2014:

  • U10 – 04/05
  • U12 – 02/03
  • U14 – 00/01

Alt foregår i nærheden.

Hedeboturneringen foregår KUN i Tune-hallerne, dvs. at alle kampe bliver spillet under samme tag. Dette betyder at holdene ikke skal ud og køre i bus for at komme til de forskellige haller, der nu skal spilles kampe i. Stævnet er ideelt til en opstartstur for klubber, netop fordi alle kampe bliver spillet i en af de 3 Tune-haller, så er det nemt og overskueligt at heppe på hinanden indimellem ens egne kampe.

Overnatning foregår på Tune Skole, der er placeret ca. 100 meter fra hallen. På skolen foregår bespisningen, både morgenmad, frokost og aftensmad. Dette betyder ingen sure madpakker, som børnene ikke vil spise!

På skolen foregår ligeledes det årlige Hedebo’s Diskotek, lørdag aften bliver skolens idræts hal omdannet til et stort dansegulv, hvilket betyder at alle deltager kan feste og more sig.

Tilmeld dig allerede nu


Fik du læst?

Kampændring og praktisk info
Kampprogram er online
Udsolgt og tid til t-shirt bestilling